از ده دانشآموز برتری که در آزمون کانکور بلندترین نمرات را گرفتهاند، از سوی اداره ملی امتحانات ستایش شد.
عبدالباقی حقانی سرپرست اداره ملی امتحانات با تأکید بر معیاریسازی تحصیلات عالی در کشور، میگوید که بخشهای آموزشی و تحصیلات عالی کشور با چالشهای جدی روبهرو است.
آقای حقانی میافزاید که کشورهای غربی تلاش میکنند تا با ارایه بورسهای تحصیلی بر کادرهای ما نفوذ کنند.
سرپرست اداره ملی امتحانات گفت: «تباهی و بدبختی ۴۵ سال گذشته را کادرهایی ایجاد کردند که توسط خارجیها بر ضد افغانستان و بر ضد اسلام تربیه شده بودند.»
از سویی هم، صبغتالله وصیل معاون مالی و اداری وزارت معارف در این برنامه با تأکید بر معیاریسازی امتحانات میافزاید که امارت اسلامی متعهد به گسترش و بهبود علوم عصری در کشور است.
آقای وصیل در این باره گفت: «شیخ صاحب بر این موضوع هم تأکید کرد که در کنار علوم دینی، علوم عصری هم ضروری است.»
سیفالدین تایب معین اداره امور: «شاگردانی که در اداره تعلیمی و تحصیلی راه پیدا میکنند، وقت خود را ضایع نکنند و از استعدادی که الله تعالی برایشان داده استفاده اعظمی کنند.»
برخی از عالمان دین و مسوولان دیگر نیز میگویند که باید فاصله میان دانشگاه و مدرسههای دینی از میان برداشته شود و بر فراگیری و بهبود علوم عصری و دینی در کشور تأکید میورزند.
عبدالرحمن مصلح عالم دین گفت: «شما میتوانید هم از نظام الهی استفاده کنید هم از نظام موجوده، این فضل و کرم خداوند متعال است که علم و ترقی را برای شما اعطا کرده و آن را هیچگاه فراموش نکنید.»
در این برنامه ده برتر کانکور ۱۴۰۳ که نمرات عالی کسب کردهاند، از سوی اداره ملی امتحانات ستایش شدند.
دیدگاه تان در این باره