ریاست عمومی ترافیک آمار داده است که در شش ماه گذشته بیش از ۲هزار و ۷۰۰ رویداد ترافیکی در کشور رخ داده که در نتیجه بیش از ۱۲۰۰ نفر جان باختهاند.
به گفته مسوولان در ریاست عمومی ترافیک، این رویدادها بیش از ۴هزار زخمی نیز برجا مانده است.
رعایت نکردن قوانین ترافیکی، سرعت زیاد و همچنان رانندگی افراد زیر سن از علتهای افزایش رویدادهای ترافیکی در کشور گفته میشوند.
عبدالودود خیرخواه مدیر پلان و پالیسی ریاست ترافیک به طلوعنیوز گفته است: «تقریبا در حدود ۷۰۰ مرد، ۱۰۳ زن و ۳۷۷ کودک نیز جان باخته که در مجموع ۱۲۰۰ نفر فوتی داریم.»
همزمان شماری از رانندگان، ازدحام شهری، نبود جادههای معیاری و نداشتن جواز رانندگی در میان برخی رانندگان را از عوامل وقوع رویدادهای ترافیکی در کشور میدانند.
مرتضی یکی از رانندگان به خبرنگار طلوعنیوز گفت: «بسیار در سن های خرد سر جلو هستند قانون رانندگی را درست نمیدانند از همان خاطر حادثه رخ میدهد.»
ننگیالی راننده دیگر گفت: «برخی از رانندهها نه لیسانس دارند و نه سن قانونی را پوره کردهاند دولت باید به این توجه کند.»
اما چه گامهایی باید برای کاهش رویدادهای ترافیکی برداشته شوند؟
محمد منصور یکی از باشندگان کابل در این باره گفت: «خواست ما از دولت این است که افرادی که لیسانس ندارند اجازه فعالیت برای شان در داخل شهر داده نشود و دیگر اینکه ازدحام را از شهرها کم کنند.»
پیش از این ریاست عمومی پولیس ترافیک از طرحی به هدف جلوگیری از رویدادهای ترافیکی در کشور خبر داده و گفته بود که طرح مدیریت برقی در پنج بزرگراه کشور که گواه بیشترین رویدادهای ترافیکی بودهاند، عملی میشود.
دیدگاه تان در این باره