رایزنیهای اعضای مجلس نمایندهگان برای حل اختلافها میان خود شان یک باردیگر بی نتیجه پایان یافتند.
قرار بود که امروز مجلس نمایندهگان در بارۀ یک رأی جنجال آفرین، رأیگیری کنند تا سرنوشت کرسی ریاست مجلس روشن شود اما در فرجام نشست امروز بی نتیجه پایان یافت.
نزدیکان میررحمان رحمانی، نامزد پیشتاز برای کرسی رییس پارلمان میگویند که آنان از هر کارشیوهیی که برای رأی گیری انتخاب شد، استقبال کردند اما شمار دیگری از اعضای مجلس نگذاشتند که این انتخابات برگزار شود
عبدالقادر قلات وال، عضو موقت هیات اداری یک کمی حیا به کار است، یک کمی شرم به کار است ، در برابر مردم یک اندازه مسوولیت به کار است. رای گیری به گونه علنی و رای گیری به گونه سری دو گزینه بودند که اعضای مجلس باید درباره یکی از آن ها توافق کنند.»
سید احمد خادم، مجلس نماینده گان گفت:« کسانی که به پول رای داده اند آنان رای نفروخته اند بلکه اونها ایمان، وجدان و ناموس خود را فروخته اند و لعنت به این گونه وکیلا.»
پس از یک ماه کشمکشها برسر کرسی ریاست مجلس نمایندهگان، اعضای مجلس به روز دوشنبه تصمیم گرفتند تا درباره یک رای جنجال آفرین رای گیری کنند.
رای گیری به گونه علنی و رای گیری به گونه سری دو گزینه بودند که اعضای مجلس باید درباره یکی از آنها توافق کنند.
هواداران میررحمان رحمانی خواهان رأی دهی به گونه علنی بودند.
عبدالروف انعامی، عضو موقت هیات اداری گفت:«سریک رای مورد منازعه موافق باشند کارت سبر مخالف بانشد کارت سرخ این میتواند حل کند دگه ازاین چی ، کل تالار کارتش سبز است اکثریت مطلق.»
کمال ناصر اصولی رقیب میر رحمان رحمانی کسی که همچون رییس مجلس اعلام شده است دراین باره دیدگاه دیگری دارد.
کمال ناصر اصولی، عضو مجلس نمایندهگان گفت:«هر کسی که به غیرت در کنار رحمانی ایستاده است بیاید این جا رای تکمارک کند صندوق بگذارند سری اما بگوید به رحمانی که اینه مه رای برایت دادیم.»
میرامان الله گذر، عضو مجلس نمایندهگان گفت:«صندوق می مانیم رای علنی بدهند و کسانی که سری میدهند سری بدهند هیچ ممانعت نیست بخاطر خدا و بخاطر وطن این بن بست را به پایان بسپاریم.»
هیات موقت اداری نیز دو بار کارگیری از شیوههای رای دهی علنی و سری را به رای گذاشت و بیشتر نمایندهگان، به گزینه رأی دهی علنی توافق نشان دادند.
کمال ناصر اصولی رقیب میر رحمان رحمانی کسی که همچون رییس مجلس اعلام شده است دراین باره دیدگاه دیگری داشت.
اما هنگامی که مسؤولان دبیرخانه مجلس برای چاپ برگههای رأی دهی بیرون رفتند، شماری از نمایندهگان نشست عمومی را ترک کردند. شماری از اعضای مجلس میگویند که نزدیکان رحمانی به علت این که خود شان را برنده میدانستند، تصمیم داشتند تا آقای رحمانی را به کرسی ریاست بنشانند اما درفرجام بازهم کار به جایی نرسید.
دیدگاه تان در این باره